Bestel via onze webshop

Feesttaarten

Een gepersonaliseerde taart zorgt altijd voor het nodige plezier!

 

Fototaarten

Het principe is heel eenvoudig: u bezorgt ons een foto, dat kan ook via email of USB-stick, en wij drukken deze vervolgens met eetbare kleurstof af op suikerpapier. Dit suikerpapier kunnen wij dan op om het even welke taart leggen.

 

Kinderverjaardagstaarten

Deze taarten worden afgewerkt met een speelgoedsetje (kit). Na het smullen kan uw zoon of dochter nog spelen met de figuurtjes.

Dé verrassing voor de kinderen met thema's als Frozen, Minions, Barbie, Cars, The Simsons, Maya de bij, Spiderman, Superman, ballerina's, Hello Kitty, Winnie de Poeh, Sneeuwwitje, Bob de Bouwer, Dora, Wall-E, Hopla, Mickey Mousse, voetbal, boerderij, kranen, basket, clowns, cowboys, dino's, Doornroosje, Mega Mindy, Mickey Mousse en vrienden, moto's, Nemo, paarden, Paw Patrol, Peppa Pig, Pinnoccio, Piratenboot, Planes, Prinsessen, Ratatouillie, Spounce Bob, Toys Story, Turttles, speelgoedtrein, Uki, tennis, zoodiertjes, Bambi en Lion King.

Er is ook de mogelijkheid om zelf een speelgoedsetje mee te geven als de figuurtjes niet te groot zijn en goed stabiel blijven staan.

 

Rolfondanttaarten

Deze taarten worden volledig op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. Het meest gekozen is de biscuit met slagroom of crème au beurre. Deze taarten worden overtrokken met rolfondant (kneedbare suikerpasta).

Bezoek hier onze Facebookpagina voor nog meer mogelijkheden en de laatste creaties.